Gjør deg klar for en eksklusiv konsert med en av landets aller største artister – denne gang med fullt band! Bernhoft & The Fashion Bruises består av et stjernelag av musikere som vil fylle Sentrum Scene til randen lørdag 20. september. Dette er den eneste konserten Bernhoft opptrer med fullt band i Oslo i 2014!

Bernhoft debuterte som soloartist i 2008 med "Ceramik City Chronicles", og fulgte opp med "Solidarity Breaks" i 2011 – en utgivelse som bekreftet Bernhofts posisjon som en av landets aller fremste artister, hvor han fylte Oslo Spektrum og headlinet de aller fleste norske festivaler sommeren 2012. Så ventet vi i 2 lange år på tredjeplaten ”Islander”, som ble sluppet i april - og Bernhoft leverer igjen! GAFFA ga albumet 6/6 og Dagsavisen trillet femmeren, i forkant av at den toppet VGs salgsliste igjen.

Bernhoft fortsetter å trollbinde publikum og presse, og som liveartist er det et veletablert faktum at han overgår de aller, aller fleste. Han spilte for to fulle hus på Sentrum Scene i mai, spilte på Over Oslo i helgen og på lørdag spiller han på selveste Glastonbury.

Fenomenet Bernhoft er en artist som må oppleves live, og nå er det endelig mulig å se han med fullt band igjen!Billetter i salg fredag 27. juni kl. 09.00.