Rockefellers 30-årsjubileum skal feires med et stort jubileumsprogram på alle tre scener fra 19. februar – 19. mars 2016.

- Første slippet inkluderer det internasjonale stjerneskuddet Hozier, den etterlengtede gjenforeningen av Midnight Choir og det spennende nye prosjektet til Marte Eberson fra Highasakite. Med andre ord et perfekt og beskrivende første slipp for hvordan vi vil markere vår historie.

- Målet er å speile populærmusikk gjennom tiårene, med spennende konserter på Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene. I februar og mars 2016 vil vi få gjensyn med artister som har gjort inntrykk på oss og publikum i Norge, etablerte artister fra inn- og utland, sammen med noen band med stort fremtidspotensial. Flere slipp følger utover høsten, skriver Rockefeller i pressemeldingen.

Billettene til alle tre konsertene er i salg fredag 4. september kl. 10.00.
John DEE - Lørdag 20. februar
Releasekonsert
MARTE EBERSON
Marte Eberson har de siste årene gjort stor suksess med bandet Highasakite. Sterkt inspirert og motivert fra forrige album, "Silent Treatment", bestemte hun seg for å lage sitt eget soloalbum. Dette har resultert i melankolske melodier og tekster, preget av storbyliv og menneskelige relasjoner. I juli kom hennes første singel "Warriors" - som gikk rett inn på spillelistene til P3, og debutalbumet kommer i januar 2016. Hun gjorde en brakdebut live på John DEE under Klubbøya, og ble av P3 utropt til et høydepunkt under klubbdagen. Hun har med seg et super-band bestående av medlemmer fra bl.a. Machine Birds, Bow To Each Other og Invader Ace.
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.Sentrum Scene - Lørdag 27. februar
HOZIER
Hozier, eller Andrew Hozier-Byrne, som han egentlig heter, tok verden med storm med låta "Take Me To Church" - 2014s mest populære sang på Spotify (over 400 millioner avspillinger pr. aug 2015). "Take Me To Church" har også utrolige 250 millioner visninger på YouTube i skrivende stund. I tillegg vant han prisene 'Top Rock Artist' og 'Top Rock Song' under årets Billboard Music Awards, og var bl.a. nominert under både årets Grammy-utdeling og BRIT Awards. Hozier blander både rock, soul og blues, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum i oktober 2014 til kjempekritikker, bl.a. 9/10 av Musikknyheter. 27. februar ser du stjerneskuddet live på Sentrum Scene i Oslo!
Bill. kr. 460,- + bill.avg. 18 år leg.Rockefeller - Søndag 6. mars
MIDNIGHT CHOIR - "One Night Only"
I anledning Rockefellers 30-årsjubileum og at det er 20 år siden bandet slapp kritikerroste "Olsen´s Lot", har vi gleden av å presentere Midnight Choir på Rockefeller søndag 6. mars! Bandet vant Spellemannprisen i klassen rock i 1998 for albumet "Amsterdam Stranded", som i ettertid er sett på som en av nittiårenes beste utgivelser i Norge. Bandet har en særdeles hyllet albumrekke bak seg i; "Midnight Choir" (1995), "Olsen's Lot" (1996), "Amsterdam Stranded" (1998), "Unsung Heroine" (2000) og "Waiting For The Bricks To Fall" (2003). Alle kom høyt på VG-lista Topp 40 - de to siste på topp 3. Midnight Choir har alltid hatt et strålende forhold til Rockefeller, derfor er det ekstra hyggelig å møtes igjen - 13 år siden siste konsert. Gå ikke glipp av denne ene unike muligheten til å oppleve dette legendariske bandet live!
Bill. kr. 495,- + bill.avg. 18 år leg.