Rockefeller har 30-årsjubileum i 2016, og feirer dette med et stort jubileumsprogram fra 19. februar til 19. mars 2016. I dag ble tre av Skandinavias feteste band bekreftet til jubileumet, nemlig Enslaved, Kvelertak og Graveyard:

"Vi er helt fra oss av begeistring av å ha fått Enslaved, Kvelertak og Graveyard til jubileet" sier Vegard Engelsvoll i bookingavdelingen på Rockefeller.

Rockefeller - Torsdag 25. februar

ENSLAVED 25
"Tales from Mythological Forests”

2016 vil markere 25 år med Enslaved! For å feire skal bandet holde spesielt sammensatte konserter, som fokuserer på forskjellige perioder opp igjennom karrieren. Målet er å fange inn og fremheve alt som har gjort Enslaved til et ikonisk, utholdende og respektert band. Denne kvelden vil Enslaved fremføre en samling materiale fra de første to-tredjedelene av karrieren. Settet begynner med å dra frem tidlige album, som "Frost" og "Eld" - en mektig start til det som kommer etter. Videre fortsetter det rett inn i hjertet av bandets karriere, med fokus på tiden da bandet spredte sine vinger og utviklet soundet sitt, med "Below the Lights" og "Isa" etc. Siste studioplate ”In Times” kom i mars i år til superkritikker, bl.a. en sekser i VG: "Mesterklasse”.Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter i salg fredag 23. oktober kl. 09.00.


Sentrum Scene - Fredag 11. mars

KVELERTAK

Norges største og beste rockeband, Kvelertak, spiller en eksklusiv klubbkonsert på Sentrum Scene i forbindelse med Rockefellers 30-årsjubileum! Helt fra starten har karusellen rullet fortere og høyere for Kvelertak. De debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren ”Meir”. Bandet innfridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m.fl. På de to albumene har det blitt hele tre Spellemannpriser. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning!Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter i salg nå!


Rockefeller - Fredag 18. mars

GRAVEYARD

De psykedeliske rockerne platedebuterte med ”Graveyard” i 2007, og fulgte opp med den svært kritikerroste ”Hisingen Blues” i 2011, som de vant både P3 Guld og Grammis for. De har gjort stor suksess både i og utenfor Skandinavia, og har turnért med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden og Deep Purple. Sist de besøkte oss var de aktuelle med tredjeplaten ”Lights Out” (2012), som fikk en femmer i Dagbladet: ”Gjengen har samlet sammen like deler blues, classic rock, doom og psykedelia og kjevlet det ut til en velsmakende leiv som har gode forutsetninger for å skli rett ned både for metalrockere og folk som liker rocken sin med noe eksotisk attåt”. Nå har bandet nettopp sluppet den blodferske etterlengtede fjerdeplaten "Innocence & Decadence"!Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter i salg mandag 26. oktober kl. 09.00.Allerede bekreftet til jubileumsperioden:
Hozier // Midnight Choir // Marte Eberson // Satyricon // Skambankt // Imperial State Electric // Ezra Furman // Black Stone Cherry // by:Larm LIVE 2016 // Grimes // Halsey // Anna Ternheim // Kari Bremnes // Lillebjørn Nilsen & Siri Nilsen // Lee Ritenour & Friends