Legendene i Anthrax kommer til Norge i sommer, for tre konserter. ​Onsdag 5. juli spiller de på USF Røkeriet i Bergen, 6.juli på Terminalen Byscene i Ålesund, og torsdag 7. juli er det Parkteatret i Oslo som får besøk.

Parkteatret melder:

2016 har så langt vært et fantastisk år for thrash metal-sjangeren. Både Megadeth og Anthrax, som begge sorterer under «The Big Four»-merkelappen sammen med Slayer og Metallica, har gitt ut sine beste plater på lange tider. Anthrax slapp i vinter sitt 11. studioalbum, døpt «For All Kings», og viser med stor overbevisning at New York-metalbandet fremdeles har mye i ermet.

Selv om det er over 30 år siden bandet debuterte med «Fistful of Metal», holder gjengen seg forbausende unge, både hva energi og det spillemessige angår. En Anthrax-konsert er alltid en vellydende energibombe!

Når gjengen kommer til landet, er det med bagasjen full av metal-hits, nye og gamle. Fra klassikerplatene «Among the Living», «Spreading the Disease» og «Persistence of Time» til «Worship Music» og «For All Kings». Slikt blir det haraball av – er det noe Anthrax kan, så er det godlynt partystemning.