Ryktene om ny musikk fra The Stone Roses har svirret helt siden bandet ble gjenforent i 2011. Dette førte til en rekke utsolgte konserter i over hele verden. Fem år senere slipper de sin første singel på over 20 år, låta All For One er nå tilgjengelig på strømmeplattformene.

På 80-tallet dannet Ian Brown, John Squire, Mani og Reni det som etter hvert ble et av de mest innflytelsesrike rockebandene gjennom tidene. Etter en rekke enkeltlåter, tok det selvtitulerte debutalbumet Storbritannia og verden med storm i 1989 og gjorde kvartetten til frontfigurer for Madchester-bølgen som preget britisk musikk de neste årene. To tiår senere omtales det av mange som det beste debutalbumet gjennom tidene.

Det tok fem år før bandet ga ut oppfølgeren, passende nok kalt The Second Coming. Men etter interne stridigheter og sykdom, ble bandet oppløst i 1996. I årene etter har fansen trøstet seg med She Bangs The Drum, Fools Gold, I Wanna Be Adored og Love Spreads. Nå kan vi endelig høre ny musikk fra The Stone Roses.
Hva synes du om låta?

Full pott til The Stone Roses på Øya i 2012