Det legendariske britiske bandet innkalte til pressekonferanse på SoHo Hotel i London i ettermiddag og bekreftet ryktene som har svirret de siste dagene om at en gjenforening var nær forestående. At Ian Brown og John Squire skulle begrave stridsøksen var det nok veldig få som hadde trodd, men etter at de to møttes under begravelsen til bassist Manis mor er tonen blitt bedre mellom de to kranglefantene. Ian Brown og John Squire skal ikke ha hatt noe kontakt med hverandre siden gruppen ble oppløst etter interne stridigheter i 1996.

De to konsertene vil ta plass i Headon Park i Manchester 29. og 30. juni neste år og vil bli etterfulgt av en verdensturne. Gruppen avslørte også at nye låter er øvd inn og klare til disse konsertene i tillegg til gamle klassikere som I Wanna Be Adored. Det skal også være gode muligheter for et nytt album fra Manchester-gruppen.

Vi i Musikknyheter vil selvfølgelig oppdatere så fort eventuelle datoer i Norge blir offentliggjort av The Stone Roses.Stone Roses Official