Goldstar melder i dag at Dinosaur Jr. kommer tilbake til Oslo for å spille på Vulkan arena 6. November, tre år etter at de gjestet Betong:

Bandet består av J Mascis, Lou Barlow og Emmet Patrick Murphy og ble dannet i 1982. De ga ut hele sju album før de ble oppløst.

I 2006 fant de tonen igjen og året etter var de tilbake med nytt album. Siden da har de holdt det gående og i fjor feiret bandet debutalbumets 30-årsjubileumet. I august kommer bandet med et helt nytt album, ”Give a Glimpse of What Yer Not”.

Låtene på «Give a Glimpse» har blitt spilt inn det siste året i studioet Amhert’s Biquiteen Studio. Lyden låter som det skal med Mascis’ øreblødende psykedeliske gitar, mens Murph trommer like raskt som Fred Flintsones føtter, og Lou Barlows bass som smyger seg frem.

Med alt det syke som har skjedd det siste året i verden så er det svært fint å vite at man fremdeles har noe å stødig å støtte seg på. Men hvem hadde trodd at det skulle være Dinosaur Jr.?Billetter i salg fra og med fredag 27. mai