Den norske fansen kan puste lettet ut. I dag ble det nemlig klart at The Weeknd gjester Oslo 19. februar neste år. Artisten som i 2015 snudde hovedstaden på hodet med en svært eksklusiv konsert på Vulkan. Nå står Oslo Spektrum for tur.

- En av neste års aller, aller viktigste konserter er booket. Til manges store skuffelse måtte den elskede canadieren avlyse sin opptreden som special guest på Rihanna sin europaturné i sommer. Men kryss av i kalenderen nå! 19. februar kommer The Weeknd til Oslo. 4. november starter billettsalget bekrefter Live Nation etter at artisten offentliggjorde konserten i egne kanaler.

The Weeknd har på få år markert seg som en popsensasjon. Han har lykkes stort i å blande en rekke sjangre med sin melankolske stil, tåkete produksjoner og tidvis lavtempo og støyende beats.

Låta «Starboy», som er gjort i samarbeid med de franske legendene Daft Punk, ligger stødig og trygt på toppen av VG-lista i skrivende stund, og streames daglig massivt over over hele landet. Forrige hit «Can’t Feel My Face», trenger strengt tatt ingen lengre presentasjon. Vi vet alle hvilke bølger låta skapte i Norge, og hvilken posisjon og innflytelse The Weeknd oppnådde med denne.Billettsalget til konserten i Oslo Spektrum starter 4 november, kl. 09:00