Etter konserten som hylles som grensesprengende og bombastisk avsluttet Øyafestivalen, spilte Lars for et utsolgt Bergenhus festning på lørdag - til stormende jubel. Nå tar han av seg showklærne for å bruke de neste månedene på å lade opp til Oslo Spektrum

Som en av ledestjernene i norsk hip-hop og med ti år bak seg i rampelyset, tar Lars oss endelig med til Oslos storstue - for å gjøre nok et legendarisk show. Når ti år med hits og stor kunst skal oppsummeres, er det duket for en uforglemmelig kveld. Den svært produktive bergenseren har sluppet to mixtaper allerede i august, Loading og Loading 2 som inneholder låter som “Big data”, “Håret e tebake”, “Gangbangin” og “Next level”. Vaular leker her med estetikken fra de gode gamle datamaskinene, og tar det tilbake til en pikslete tid - før informasjonen begynte å flyte i strie strømmer og algoritmene fikk verdensherredømme.

– Jeg gleder meg til å ha den største Lars Vaular-festen noensinne i Oslo spektrum. Vi går ut for å forvirre, utfordre og ikke minst glede oss og publikum på best mulig måte, sier Vaular selv.

Lars Vaular debuterte med albumet La Hat i 2007 og har senere bygget opp en sterk katalog med album som D’Glede (2009), Helt om natten, helt om dagen (2010), Du betyr meg (2011) og 1001 Hjem (2013). Den senere tid har han hatt suksess med trilogien 666 ALT (2015) og samarbeider med navn som Vinz, Unge Ferrari, Kamelen og Myra. Lars har befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner som tøyer grenser og tar sjanser. Høsten 2016 startet nettserien “Ekte mann”, hvor Lars spiller seg selv - og man ender opp med å lure på hvor fiksjonen starter og dokuen begynner. Han har vunnet Spellemann i kategoriene urban, tekstforfatter og innovatør - og fikk også hedersprisen på P3 Gull i 2015. Han avsluttet fjoråret med å kjøre en Lamborghini inn på Heine Onstad kunstsenter og gjorde tre forestillinger med kunstinstallasjonen “Pyramiden”.Billettsalget åpner: torsdag 24 august kl 09:00.