Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han satt en helt ny standard for norsk hiphop med "Rett opp og ned" og albumet "Helt om natten, helt om dagen" i 2010. Siden den gang har han markert seg som en av Norges største artister og en spiller som transenderer sjangre og generasjoner.



Våren 2019 ga Vaular ut den superfengende “Kroppsspråk”. Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp om singelen “To minutter”.

“Kroppsspråk” gjorde det sterkt på nettverkene – ikke kun i Norge, men også i Uganda:


Lars sier følgende om de nye låtene og turnéen han skal ut på i høst og til sommeren:

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert. Høsten 2019 spiller Lars to utsolgte konserter på USF Verftet i hjembyen Bergen.