HP Gundersen fra Bergen har gjennom mange år gjort seg bemerket som gitarist og produsent. Alle fra Madrugada til Sondre Lerche har gjort seg bruk av hans eksepsjonelle ører på produsentsiden. De siste årene har han fokusert mest på sitt eget bandprosjekt, The Last Hurrah!! som har fått glimrende kritikker både blant den norske og den internasjonale musikkpressen. HP Gundersen har utrolig mange tanker og egne filosofier rundt det å spille gitar og måten dette instrumentet har preget livet hans på. Opptaket er gjort live på Apollon Platebar i Bergen tidligere i høst.
I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og ukas episode slippes i morgen. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm (33) er musiker, produsent og gitarist. Han har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes