Foto: Tony Kearney


Pstereo annonserte i dag en norsk verdenstjerne, en amerikansk stjortjuv og radbrekkende metal fra Brasil:

Mye har skjedd med Aurora siden hun bergtok Pstereopublikummet på den minste scenen i 2015.
Hun har fans verden over som kaller seg «Warriors», hun har opptredd på Nobels Fredspris, Headlinet de største festivalene i inn og ut-land, solgt ut Nidarosdomen på drøye 120 sekunder og blitt streamet nærmere 200 millioner ganger!
Det hviskes om nytt album i 2018, og vi er veldig fornøyde med å kunne annonserer at Auroroa kommer tilbake igjen til Marinen.Big Thief har med årets album «Capacity» sikret seg en plass på mange årsbeste-lister, deriblandt Pitchfork (8.3) og Rough Trade som har de helt oppe på fjerdeplass over årets beste album.
Kvartetten Big Thief ledes av Adrianne Lenkers, og sjangermessig snakker vi folkrock i krysningen med det noe utvannende paraplybegrepet Indie.
Å overvære Big Thiefs knakende gode låtmateriale akkompagnert av Lenkers lyriske talent live er noe vi virkelig gleder oss til.Brasil er ikke bare fotball, regnskog, strender og karneval. De har også oppfostret det ikoniske metalbandet Sepultura! Og nå kommer de altså til Trondheim og Pstereo for første gang!
Som presseskrivet til Sepultura selv sier «Class is eternal and metal is forever» Og med dette bandet er det vel en dobbelbunnet sannhet i utsagnet; Siden oppstarten i '84 har de nemlig touchet innom et vell av undersjangere spredt utover sine hittil 14 utgivelser.
Sepultura har solgt mer en 20 millioner album verden over, og troikaen «Arise» «Chaos A.D» og «Roots» regnes som noe av det mektigste som er foreviget innen Metalsjangeren.Pstereo går av stabelen på Marinen i Trondheim 16.-18. august 2018.