Foto: Aleksander Espelid

«Da vi begynte å jobbe med Trondheim Rocks høsten 2017 hadde vi et hårete mål, vi ville skape en av Norges største rockefestivaler, i Trondheim! Etter tidenes festivaldebut og støvet hadde lagt seg på Dahls Arena i juni, innså vi at vi hadde fått det til. Med 36 000 besøkende, 2 utsolgte dager, 46 000 liter øl tappet og 15 legendariske konserter, var vår konklusjon; dette skal vi gjøre igjen!» - Martin Nielsen i Live Nation.

Trondheim Rocks er tilbake på Dahls Arena 27.-29. juni 2019. Vi utvider festivalen til 3 dager for å kunne booke flere av publikums favorittartister, og gjør området større og enda bedre. Det er derfor en glede å slippe de første artistene til neste års festival!

Billetter i salg onsdag 31. oktober kl. 09.00.


«A lot of what I did was: If you’re not gonna do it, I’ll do it for ya, I’ll do it first.»Det er ikke uten grunn at mange regner Iggy Pop som punkens gudfar – alle punkband har enten bevisst eller ubevisst lånt en ting eller to fra han og hans band The Stooges. Han er kjent som en av de mest dynamiske scenepersonlighetene gjennom tidene. Iggy Pop bebudet både 70-tallets punk og 90-tallets grunge og har bygget seg en legendarisk karriere, en kultsuksess som også ble hyllet av kritikerne. Som hans generasjoner av fans kan underskrive på: å oppleve Iggy Pop live bør være på din «må se»-liste!

Dumdum Boys er et av Norges største rockeband gjennom tidene. Det består i dag av Prepple Houmb, Kjartan Kristiansen, Aslak Dørum og Sola Jonsen. Etter å ha skiftet navn fra Wannskrækk slo bandet fra Trondheim bredt igjennom for 30 år siden med plata «Blodig Alvor Na Na Na Na Na». Plata «Splitter Pine» fra 1989 regnes for å være en bauta i norsk rockehistorie. Deres tre første album sikret dem Spellemannprisen i klassen rock tre år på rad. Til sammen har de gitt ut 10 studioalbum, og mange har et nært forhold til låter som «Englefjes», «En vill en», «Splitter Pine» og «Enhjørning». 18. oktober i år lastet de ut av det blå opp en video på sin Facebook-side og annonserte at de skulle slippe sitt første album på seks år, «Armer og Bein».

Det norske bandet Gluecifer som la opp i 2005, gjenoppstod i år og spiller i høst 4 utsolgte Sentrum Scene-konserter i Oslo, byen der det hele begynte i 1994. Gluecifer var at av nøkkel-bandene i den skandinaviske rockebølgen som sveipet over Europa på 90-tallet.

Det symfoniske metalbandet Within Temptation, med vokalist Sharon den Adel i spissen, er nesten som norgesvenner å regne. Bandet spilte nettopp en konsert i hovedstaden, som solgte ut 8 måneder i forveien, og har blitt Nederlands største musikkeksport. De er i desember aktuelle med det nye albumet «Resist».

Med «en sunn dose pop smeltet sammen med et tungt metalcore-inspirert melodiøs deathmetal sound», har svenske Amaranthe hatt stor suksess, med mer enn 100 millioner streams på Spotify og over 60 millioner visninger på YouTube. De er i høst albumaktuelle med «Helix», deres femte album.

«Noe så tight og polert som samtidig har nok rockesvette til at de ikke fremstår som posører skal du lete lenge etter. Lzzy spiller fingra av seg, kneler, veiver med tunga og skræver i knestående mens hun shredder gitaren sin i filler. HELT RÅTT!» sa Radio Rock etter Halestorms utsolgte konsert på Rockefeller i oktober og mer enn det behøver vi vel nesten ikke å si.

«Gjett om Trondheim er klar til ny gigantisk rockefestival, på Lademoen!». Sier Stein Vanebo i Trondheim Stage.