Nå har du en unik mulighet til å skaffe deg eksklusive billetter til følgende konserter i sommer. Vær rask! Disse går fort unna om dagen!

ZZ Top - Hamar 8. juni 2019.

ZZ Top kommer på eksklusivt Norgesbesøk til Hamar sommeren 2019! Tjuvstart sommeren på Tjuvholmen Arena og tidenes festaften sammen med ZZ Top 8. juni. Det legendariske rockebandet fra Houston, Texas fyller 50 år som band i 2019 og reiser ut på en heidundrendes jubileumsfest for å feire seg selv, sammen med fansen. Bandet har kun ett stopp i Norge i 2019, og det er Tjuvholmen Arena og Hamar som er destinasjonen. Sett av datoen og bli med på årets happening!

Konserten er utsolgt for flere måneder siden, så dette er en unik mulighet for å skaffe seg billetter. Her kjøper du hotellpakker med konsertbilletter. Bestill her!

Mark Knopfler til Oslo og Bergen.

Mark Knopfler, en av tidenes mest kritikerroste og suksessfulle artister er på Norgesturne i 2019.Mark Knopfler slipper sitt niende studioalbum «Down The Road Wherever» 16. november, og har alltid sett på turnélivet som en naturlig del av det å gi ut et album.

Han tar med seg et timanns band på tur og byr på både gamle og nye låter – samt et par overraskelser, heter det videre herfra. Knopfler har solgt over 120 millioner album i løpet av karrieren med Dire Straits og som soloartist.

«My songs are made to be performed live. I love the whole process of writing them alone and then recording them with the band, but ultimately the best part is playing them to an audience live. I enjoy the whole circus, travelling from town to town and interacting with this group of players is a total pleasure. I’m really looking forward to it.», forteller Knopfler.

Bergenhus Festning 8. juni 2019 - Bestill hotell pakke

Oslo Spektrum 9. juni 2019. - Bestill hotell pakke


Jon Bon Jovi: 8. juni 2019 – Viking Stadion.

Bon Jovi returnerer til Norge i 2019, med sin første turné på 6 år! Lørdag 8. juni besøker et av verdens største rockeband Stavanger og Viking Stadion for første gang, etter massiv etterspørsel fra lokalbefolkningen. Gruppa har spilt tusenvis av utsolgte show verden over, og det er ingen tvil – Bon Jovi = One Wild Night.

Skambankt er med som support.

“Those huge shows, tens of thousands of people all together as one, that’s what we do,” forteller Jon Bon Jovi, “There’s nothing better than playing those outdoor shows to thousands of our fans. We can't wait to see you all.”

Hotellpakker, vorspiel og partypakker til Bon Jovi er tilgjengelig her

Denne artikkelen er sponset innhold fra Eventservice.

Eventservice har i over 15 år arrangert konsertpakker i Norge og til resten av Europa. Eventservice er medlem av og stiller bankgaranti til Reisegarantifondet.Garantiordningen er lovpålagt og en trygghet for deg som reisende.