Foto: Cecilie Bannow


Tidlig på 2000-tallet ble vi kjent med Ephemera, trioen fra Bergen bestående av Christine Sandtorv, Jannicke Berglund Larsen og Ingerlise Størksen. Epherema gav ut blant annet den mye spilte låta Girls keep secrets in the strangest ways. Etter flere albumutgivelser på løpende bånd og diverse priser, ble det stille fra damene. Nå, nesten 15 år etter, er de ute med ny musikk igjen.

Sist fredag slapp Ephemera sin nye singel, Magic. Vokalist Sandtorv sier følgende om låta:
- Kjærligheten kan være sterk eller skjør, glovarm eller lunken, rolig eller intens. Uansett form skal man ikke ta den for gitt, men verdsette den! Gi hverandre oppmerksomhet. Kjærligheten er magisk!

Nå er musikkvideoen til Magic klar, og nederst i saken vår kan du få se den for første gang.

Sandtorv forteller også at "noe av det som skaper vårt unike Ephemerasound, er hvordan stemmene våre utfyller hverandre. Da jeg skrev Magic kunne jeg enkelt høre hvordan det ville bli med koringer fra Jannicke og Ingelise, og melodien er laget slik at det er god plass til harmonier. En av fordelene ved å ha spilt i band sammen halve livet og gitt ut fem album sammen, er nok nettopp dette, vi kjenner hverandre godt. Det er et spesielt bånd mellom oss tre. Derfor er det helt naturlig å spille inn ny musikk sammen igjen, selv etter 14-15 år."

De som hørte på Ephemera på starten av 2000-tallet vil kjenne igjen musikken i Magic. Det er den velkjente klangen, harmonisk og vakkert.