Slipknot har i dag sluppet steder de skal besøke på neste års europaturnè. Bandet som nylig spilte på Copenhell i København kommer tilbake til Skadinavia i 2020. Datoer og spillesteder er foreløpig ikke bekreftet.

I mai annonserte Slipknot detaljer rundt deres svært etterlengtede sjette studioalbum, We Are Not Your Kind, som slippes 9. august via Roadrunner Records.

Samtidig slapp de første singel "Unsainted" sammen med musikkvideoen. Regissert av bandets egne M. Shawn Crahan gir videoen, og låta selv, et innblikk i fremtiden til en av de mest populære og mystiske bandene innen rockesjangeren.Gitarist Jim Root sier, "Dette er det lengste vi har brukt på å skrive en plate, og å jobbe med ting sammen. En av inspirasjonskildene mine denne gangen var artister som fremdeles spiller inn fullengdere og ikke bare enkeltsanger. Selv om musikkindustrien beveger seg mot singler, ønsket vi å lage en album opplevelse, fra start til slutt".

Produsert av Slipknot og Greg Fidelman, følger We Are Not Your Kind opp bandets forrykende album The Gray Chapter (2014) som gikk rett inn i Top 5 på de offisielle albumlistene i 19 land, inkludert USA (#1), Japan (#1), Australia (#1), Russland (#1), Storbritannia (#2) og Tyskland (#2).

"I disse dager kommer kunsten vi lager med den høyeste belønningen, fordi vi det er denne vi har brukt mest tid på", legger Crahan til. "Det tok nesten fire år å skape denne stemningen og temperaturen, og belønningen for det nå føles som intet mindre enn frelse".Anmeldelse av Slipknot på Copenhell 2019