Larsiveli, «din favorittrappers favorittrapper» kom fra ingenting når han i 2018 leverte hiten «baby», som ble værende på A-listen til NRK P3 i nesten 5 mnd. Etter det har han ikke saktet ned innsatsen for en seriøs musikkarriere. Med livserfaringer innen kriminalitet og rus, som nå er et tilbakelagt kapitel i hans liv, har han en unik tilnærming til å formidle følelser igjennom musikken.



Han beviser gang på gang han ikke var enda en «one-hitter». I Februar leverte han en EP som ble tatt imot med strålende tilbakemeldinger. Han har den siste tiden sluppet de populære låtene «Cash kommer inn», sammen med ZadeKing, og «Lullaby Freestyle». For 3 uker siden slapp han også «De og De» sammen med Unge Beirut og Doni Mula.


Nå er han ute med enda en låt «Bingo», den ble sluppet midnatt. - “Bingo er en låt produsert av Pluto. Vi går tilbake til start. Dette er lyden av at jeg måtte flytte tilbake til Horten. Det er gøy å være tilbake på min Gjeddehjerte ting og ikke tenke så mye i studio. Pluto er jævlig fet å jobbe med og han klarer å få meg tilbake til mindstaten jeg trenger å være i. Det går BANG!” – Larsiveli



Allerede førstkommende lørdag er musikknyheter så heldige å oppleve han live på John Dee. Her forventer vi brennhete vers og et stappfullt lokale.