Foto: PiPFest

Tirsdag 7. april vedtok regjeringen et forbud mot alle større kulturarrangement frem til og med 15. juni for å redusere spredning av koronaviruset. Dermed blir alle festivaler og konserter som skulle arrangeres før dette enten utsatt eller avlyst. Erna Solberg informerte på dagens pressekonferanse at de ville komme med informasjon til arrangementer som arrangeres etter 15. juni, før 1. mai.

Piknik i Parken informerer:Bergenfest avlyser:Nattjazz i Bergen skulle i Bergen 22. – 30. mai og er dermed avlyst.

- Det var på høy tid med et vedtak, etter en måned i uvisshet. Både artistene, frivillige, publikum og våre samarbeidspartnere trengte denne avklaringen, sier festivalsjef Jon Skjerdal

- Det er en absurd situasjon for oss, som for alle andre. Jeg har de siste 30 årene arrangert jazzfestival i slutten av mai, og det å gå inn i forsommeren uten festivalarbeidet, kan jeg vanskelig se for meg enda, sier Skjerdal.

Nattjazz ser allerede frem mot 2021 og festivalperioden 28. mai – 5. juni. Alle årets bekreftede artister får tilbud om å komme tilbake neste år og festivalen håper så mange som mulig av dem får kalenderen til å stemme. Oppdatert informasjon om dette publiseres fortløpende på nettsider og øvrige kanaler.

Billettkjøpere vil få mer informasjon på e-post fra festivalens billettleverandør TicketCo på angående refusjon og alternative løsninger.