Foto: Frank Ockenfels

Da musikkmediene skulle liste opp de albumene de hadde høyest forventninger til i starten av året, var Phoebe Bridgers blant de mest nevnte. Hun fikk sitt gjennombrudd med debutalbumet «Strangers In The Alps» i 2017, og har ikke stoppet opp siden. Sammen med Conor Oberst (Bright Eyes) har hun sluppet album under navnet Better Oblivion Community Center, som også spilte en fabelaktig konsert på Rockefeller for et lite år siden. I tillegg har hun sluppet en EP sammen med Lucy Dacus og Julien Baker under navnet boygenius.

Nå er det endelig tid for hennes andre soloalbum, «Punisher», som slippes 19. juni via Dead Oceans / Playground. For noen uker siden slapp hun første smakebit, «Garden Song», og i påsken fulgte hun opp med «Kyoto» i forbindelse med nyheten om det nye albumet.



På det nye albumet har hun blant annet samarbeidet med navn som Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs), Christian Lee Hutson, Jim Keltner, Blake Mills, Jenny Lee Lindberg, i tillegg til Conor Oberst, Lucy Dacus og Julien Baker.