Foto: Are Næsset

Etter å ha samlet 4,5 millioner avspillinger på Youtube det siste året, komponert to låter til HBO serien ‘Beforeigners’, og sluppet de singlene ‘Brave New World’ og ‘The Waiting Game’ på eget selskap, skal nå det norske altpop-bandet Kalandra slippe sitt debutalbum «The Line» den 23. oktober via By Norse Music.

- Dette er et album skapt over flere år, fra en tid i våre liv hvor vi har opplevd stor forandring og selvrefleksjon. Låtene beskriver følelser av undring, sinne, lengsel og aksept, i det man ser sitt eget liv utfolde seg i møte med verden. ‘The Line’ skildrer også barrierene i livet, om de så er mentale, streker på et kart, eller fasaden vi bygger for å beskytte oss selv. Livet kan være fantastisk og samtidig svært utfordrende, likevel opplever vi at et sted langs veien, så blir det faktisk lettere, forteller bandet om debutalbumet.

Kalandra har i dag premiere på låten og musikkvideoen til ‘Slow Motion’ på Musikknyheter.no. Den første offisielle singel fra den kommende debuten.

Musikkvideoen er produsert av Valkyrien Production, filmet av Ragnarok film etter et manus utarbeidet i samarbeid med Kalandra.

- Idéen er å tegne et bilde av konflikten mellom hvor man er og hvor man føler man burde være. Samtidig pekes det i musikkvideoen på individet i møte med store globale utfordringer. Utfordringer så abstrakte at en heller vil drukne seg i distraksjoner enn å ta de inn over seg, sier bandet om videoen.