I dag annonserer Sharon Van Etten sitt nyeste album "We’ve Been Going About This All Wrong" som kommer ut på 6.mai på Jagjaguwar/ Playground. Samtidig slipper hun trailer til det kommende albumet. Artisten spiller også på den nye festivalen Loaded i Oslo i sommer (9. juni).Sharon Van Etten har alltid vært den typen artist som hjelper folk å forstå verden rundt dem, og "We've Been Going About This All Wrong" handler om spørsmålene vi stiller oss selv når vi tenker på verden – eller i det minste vår verden – kan ta slutt.

Har vi elsket så godt vi kunne? Prøvde vi hardt nok? Hvordan beskytter vi de tingene som er mest verdifulle for oss fra destruktive krefter utenfor vår kontroll? Og hvordan kan vi redde noe som er verdt når det ser ut til at alt er tapt?

Ved å vurdere disse spørsmålene og hennes egen sårbarhet i møte med dem, har Van Etten skapt en fantastisk meditasjon om hvordan livets endringer kan være både skremmende og transformerende. "We've Been Going About This All Wrong" artikulerer skjønnheten og kraften som kan reddes fra vrakene våre.

I motsetning til Van Ettens tidligere album, vil det ikke være noen singler før utgivelsen av "We've Been Going About This All Wrong". Nylige singler, «Porta» og «Used To It», er ikke med på dette albumet.Van Etten sier, "Jeg ønsket å nærme meg denne utgivelsen annerledes, for å engasjere fansen min på en bevisst måte, i et forsøk på å presentere albumet som et helhetlig arbeid. Disse ti sangene er designet for å bli lyttet til i rekkefølge, på en gang, slik at en mye større historie om håp, tap, lengsel og motstandskraft kan fortelles.

"We’ve Been Going About This All Wrong" tracklist

1. Darkness Fades
2. Home to Me
3. I’ll Try
4. Anything
5. Born
6. Headspace
7. Come Back
8. Darkish
9. Mistakes
10. Chasing The Sun