Foto: rojferman

Hannah Storms to foregående singler er blitt strålende mottatt hos lyttere og musikkpresse, og i dag slipper hun singelen «Moving On»

- «Moving On» ble skrivet på LIMPI for 2,5 år siden sammen med Lily Williams og Oskar Karlström. Dette er den låten hvor jeg på en måte «fant meg» og brikkene falt litt på plass; å blande gammeljazz og pop falt så naturlig, forteller Hannah.

INTERVJU: Hannah Storm- Låtskrivingen har fungert som terapi for meg

- «Moving On» handler om å se fremover. Det er ikke alltid like lett å bli helt ferdig med det som gjør vondt, og kanskje man aldri blir helt ferdig. Men så klarer man på hver sine ulike måter å komme seg videre likevel. Låten feirer det å bare bevege seg videre. Og det kan være en deilig påminnelse om at man er sterkere enn man tror. Jeg trenger denne også for meg selv, når jeg må minne meg på at jeg faktisk beveger meg fremover. Og som bestefaren min alltid sa: «Livet er for kort til å bruke tid på folk som ikke vil deg vel»’‘Moving On’ er skrevet av Hannah Storm, Lily Williams og Oskar Karlström. Produsert av Oskar Karlström, Vetle Junker og Odd Martin Skålnes. Mikset av Matias Tellez og mastret av George Tanderø.

Hannah Storm spiller på Øyafestivalen 13. august!Musikkbransjen har stor tro på Hannah Storm