OverOslo får storfint besøk fra England og det tidlige 2000-tall. Mutya, Siobhan og Keisha, orginalbesetningen i Sugababes, gjester festivalen på toppen av Oslo, og det er duket for en aldri så liten nostalgitripp.

Den populære trioen herjet hitlistene med låter som Round Round, About You Now og Push The Button for tyve år siden, og i sommer var det så stor interesse for comebacket på Glastonbury at deler av festivalområdet måtte stenges ned. Sugababes har hatt hele seks topplasseringer på den britiske hitlisten.Fra før er Sondre Justad, Lemaitre og Kjartan Lauritzen bekreftet til lørdag 17.juni.

Tre dager tidligere åpner to andre, kvinnelige verdensstjerner ballet på OverOslo. Søstrene Johanna og Klara i svenske First Aid Kit har etablert seg i den absolutte elitedivisjon av nordisk musikkeksport. 2022 bød på ny musikk fra duoen, i form av det kritikerroste albumet «Palomino», og etter fire års pause leverte de en bejublet konsert på Øyafestivalen i august.

I 2023 legger jentene turen til Grefsenkollen, og får selskap av blant andre Highasakite, Chris Holsten og Metteson onsdag 14. juni.