Foto: Dino Trto

I dag slipper The Dogs «I’m Done With Fucking, I Just Want To Dance» som er første single fra deres ellevte studioalbum.

Tittelen sier ikke det meste. Den sier alt.

«Hvis det er noe med denne låta som er vanskelig å forstå for deg, så er det lite jeg kan gjøre for å hjelpe dessverre. Den har en lang tittel som forklarer HELE innholdet i teksten. Den har ingen "spennende" akkorder eller "utfordrende" rytmestrukturer. Vi har til og med lagt inn et lite pusterom i form av en bongosolo om ting fremdeles skulle være vrient.»

«Sorry ass, men er det noe som helst med denne låta du ikke forstår er jeg redd du er tett. Potte tett. Tjukk i huet. Dum.» Sier vokalist og tekstforfatter Kristopher Schau.I juni slipper The Dogs albumet «Starvation», produsert av Chips Kiesbye. Albumet er, som forgjengeren «El Verdugo», spilt inn i Athletic Sound i Halden og det ryktes at det var noen magiske uker med pur entusiasme, glede og rock. Ryktene sier ikke noe om hvorvidt det ble noe særlig dansing. Men denne første smakebiten har altså en selvforklarende, om noe lang, tittel om å dekke fysiske primær og sekundærbehov.

LES OGSÅ: The Dogs- El Verdugo Sakral tungrock står til toppkarakter

Oslobandet The Dogs dekker langt på vei de fleste behov en rockefan har. Bandet består, i tillegg til Schau, av gitarist og låtskriver Mads Martinsen, keyboardist Stefan Höglin, bassist Tommy Reite, perkusjonist Kenneth Simonsen og trommeslager Henrik Odde Gustavsen.

The Dogs har spilt sammen siden 2011, og har siden da gitt ut nesten 50 singler og ti album. Bandet turnerer til fulle hus i og utenfor Norge, og har, med støpte kumlokk på førtito kilo, sannsynligvis Norges, om ikke verdens, tyngste bandmerchandise.