Foto: Agnete Brun

The Dogs skrur opp alt på alle kanaler, teamer opp med stjerneprodusent og viser muskler på sin første singel fra deres neste album «El Verdugo» som kommer 4.mars 2022.

Melt slippes overalt i morgen, men du kan høre den heftige nye singelen her allerede nå. Dette er The Dogs på sitt aller beste!Da The Dogs skulle i studio for å spille inn sitt 10. studioalbum var deres største ønske å få med stjerneprodusent Chips Kiesby fra Sverige (Hellacopters, Nomads Thåström, Sahara Hotnights etc etc) i sjefsstolen. Ønske ble innvilget og her får vi første smak av samarbeidet.

«Melt» er en klassisk Dogslåt med alle ingredienser fansen kan ønske seg, som både sparker bak- og fremover i bandets historie, samtidig som det tar produksjonen til et helt nytt nivå.

- Vi hadde jo store forhåpninger til denne innspillingen da vi følte låtmaterialet satt som ei kule, men at samarbeidet med Chips skulle vise seg å funkere så innihelvette bra ble jo en bonus oppå bonusen! Fyttigrisen som vi gleder oss til å få dette ut! Beste skiva til nå, sier bandet selv.

Galleri: Foto: Therese C. L. Wangberg