Foto: Ryan Jay

I dag kunngjør LP den første singelen fra albumet "Love Lines", med låten "Golden", et spor som utforsker det å lære å sette pris på lærepengene som kommer av tapt kjærlighet.

I tillegg til låten har LP premiere på den tilhørende musikkvideoen som er regissert av den mangeårige samarbeidspartneren Stephen Schofield (LP. Taylor Swift, Joshua Bassett).

I videoen ser vi LP som danser rundt, i et klassisk kalifornisk herskapshus fra midten av århundret, til sporets up-beat tempo der minner av hennes tidligere romantiske forhold blandes sammen med hyper-surrealistiske gylne modeller."Love Lines" utgis 29. september via BMG. Albumet inneholder tolv spor som gir et dypt og reflektert blikk inn i LPs livserfaringer, inkludert forhold til romantiske partnere, familie og seg selv. Albumet har blitt skrevet under økter holdt mellom øya Grand Cayman og Palm Springs, der LP jobbet med samarbeidspartnerne Ashton Irwin (5 Seconds of Summer), Andrew Berkeley Martin (Palaye Royale) og den GRAMMY-nominerte produsent-låtskriveren Matthew Pauling.

Den amerikanske superstjerna LP gjør sin aller første konsert i Oslo, og spiller på .Loaded fredag 9. juni