I år som i fjor har WiMP og Øyafestivalen et spennende samarbeid; WiMPcontaineren - et lydisolert studio plassert på festivalens backstageområde. Hver dag gjøres unike opptak med noen av årets artister her.

Carmen Villain var første artist inn i årets container, og allerede i dag slippes låten i WiMP – en nydelig versjon av Kurt Viles “He´s Alright”, hentet fra hans første album.

“Hans den gang aktuelle plate Constant Hitmaker hadde en umiddelbar effekt på meg og den platen står fortsatt som en av mine all time favoritter. Han skriver ekstremt gode låter, har veldig god smak produksjons- og harmonimessig, teksturene og nyansene på instrumenteringen er vakker og skeiv. Men det som smeller meg mest i bakken er den ekstremt coole og vakre vokalen hans. Det er veldig gøy å se at han har opparbeidet seg fra å bli nevnt i en bisetning i en kort artikkel til mer og mer suksess og annerkjennelse. Jeg ser han som en av vår tids beste artister, ’the real deal”, sier Carmen Villain.Hør Carmen Villain: "He's Alright" i Wimp her