Hva har Oslofjorden, kanadagjess, tidsreiser og musikk til felles? Kristian Grostad debuterte med singelen Apple Trees and the Sound of Bees for en ukes tid siden, og allerede nå slipper han låtens egne musikkvideo. Videoen er produsert, regissert og klippet av Kristoffer Grindheim og Lars-Ingar Bragvin Andresen. Kristoffer Grindheim er også mannen som har stått bak kamera.

Tanken bak videoen var å fange noen øyeblikk som beskriver hva låten handler om. Det å kunne dra tilbake til bekymringsfri barndom, sol og lek. De tok båten ut i Oslofjorden og Kristian fikk lov å være barn for en dag.

Er du fornøyd med resultatet?

Ja, veldig fornøyd med resultatet! Det ble akkurat så god balanse mellom lek, moro og alvor som jeg hadde håpet det skulle bli. Over all forventning. Skuespillerdebuten kunne ikke vært bedre!

Det er bare litt over en uke siden du hadde førpremiere på Apple Trees and the Sound of Bees her hos oss. Hvordan har responsen vært?

Tilbakemeldinger har kommet både fra gamle kjente og nye fjes. Det har utelukkende vært positiv respons, og det gir stor motivasjon til å jobbe hardt videre.

Kristian Grostad har releasekonsert på John Dee 11.juni

Foto: Bragvin Fonogram