Den nye singelen "All The Things We Forgot" tilbyr en slags ambivalent løsning til Moykas temaer om kjærlighet og tap. Mens en 90-talls inspirert synth svirrer rundt stemmen synger hun et rikt refreng om å tas tilbake ("Take me back, take me back again"), - det er en tvetydig linje som innkapsler de siste øyeblikkene av lengsel, men også en bredere følelse av nostalgi.

"Det kan bety mange ting", sier hun, "ta meg tilbake til når jeg var mer naiv? Til da jeg var et barn? Det er så mange ting som gjør deg nostalgisk, men livet går videre, og denne låten er en sta måte å nekte å gjøre akkurat det."

Moyka er en selvmotsigelse: en privat person som skriver konfesjonell musikk. For alle som har lyst til å vite hvem hun er, så ligger alt i låtene - mystisk, magisk, men også lett tilgjengelig.

"Jeg har lyst til å skape et mystisk univers", bekrefter hun, "hvor folk kan føle seg hjemme." "All The Things We Forgot" er den tredje singelen fra den kommende debut EP'en som kommer senere i år. Moyka spilte nylig en konsert på Øyafestivalen til gode anmeldelser, og skal spille support for Sigrid på turné i Norge i høst.

Hun er plukket ut som en av seks mest lovende artister som spiller på en av Europas viktigste bransjefestivalen Reeperbahn Festivalen 20. sept.

Supportturné for Sigrid:

19.10 Dødens dal, Trondheim, Norway
24.10 Terminalen, Ålesund, Norway
25.10 Terminalen, Ålesund, Norway
26.10 Terminalen, Ålesund, Norway
31.10 Konserthuset, Stavanger, Norway
01.11 Union, Drammen, Norway
02.11 Scandic, Hamar, Norway