Gutta i Tape Trash, Anders Magnor Killerud & Kristofer Mathias Staxrud, slapp tidligere i år en usedvanlig fengende singel ved navn Perfect Spring. De er nå ute med sin andre singel på Furuberget. Bandet som bl.a. er influert av shoegaze, postpunk og powerpop, har produsert og spilt inn låten med hjelp fra Marius Drogsås Hagen. Mastringen har Brian Lucey stått for.

Låten har tittelen Ghost Town og er en reise tilbake i tid til oppvekst, flukt gjennom bakgårder og tomme lekeplasser og sykling inn i solnedgangen. Og drikking. Den handler også om å komme tilbake og komme til en fysisk og mental spøkelsesby:
«Everyone is moving away from here and out of this town/this is a place that breaks you through many years/ a ghost town, we left now we talk about your ghost town»

Det er heftig tromming og hissige gitarriff som fester seg i hjernebarken som kjennetegner låten, men bak ligger en foruroligende stemning i en låt som nekter å slutte:
«You helped me play my part/as when we ran through yards and empty playgrounds/a shadow in the night you rode your bike into the sunrise/ of a ghost town».

Nok en gang har Tape Trash lagd en fantastisk fengende låt. Hvor skal dette ende? Sannelig sier jeg dere: Dette bandet er det vel verdt å følge med argusøyne i tida som kommer!


Foto: Simen SkariSjekk for all del ut debutsingelen Perfect Spring og!