Forrige gang Endless Boogie var i Oslo var under Øyanatt i fjor, og da stod et fullsatt Crossroad Club måpende igjen og lurte på hva slags dampveivals de hadde blitt overkjørt av.

Endless Boogie har med sin tunge, hypnotiske, take-no-prisonersblues funnet opp sin egen sjanger. Paul Majors skrikende leadgitar og psykedeliske vokal ligger på toppen av et tog styrt av “The Governor” Jesper Eklow som med stø hånd leder bandet gjennom tilsynelatende endeløse låter. Alle konserter er forskjellige, og en låt kan fort vare i 30-40 minutter uten at de viker en tomme i sitt kompromissløse uttrykk. Det er duket for nok en festaften med tung syrerock!

Musikknyheter.no ga skiva Full House Head 8/10 og skrev:

- Det er bare å sette plata i spilleren, skru opp volumet og la seg rive med av låter som blant annet Empty Eye, Migthy Fine Pie, New Shoes og avslutningssporet, A Life Worth Living, som varer en halv fotballomgang.

Sydvesten og fiskestanga kan pakkes ned i kjellerboden og dårlige coversanger med kassegitarer kan makuleres. Endless Boogie er ordentlige gitarkamerater som spiller skjorta av de fleste.

Support er våre venner i The Devil & The Almighty Blues.

The Crossroad Club 11. september.

Billetter kjøper du her!