Endless Boogie, anført av Paul ´Top Dollar´ Major og Jesper Eklow, startet opprinnelig som en jam på midten av 90-tallet, hvor medlemmene møttes hver tirsdag for å komme seg ut av huset litt, spille rock og drikke øl. Da debutplata Focus Level kom ut så sent som i 2008, var responsen imidlertid så overveldende at kameratene ble nødt til å ta ting litt mer seriøst, uten at gleden ved å spille ble borte.

Bandets andre plate, Full House Head, er endeløs og hypnotiserende boogie-blues som trekker deg inn i et gitarunivers du ikke vil forlate. ´Top Dollar´ og Eklow leker seg ustanselig med fete riff, herlige småplukk og knallgode soloer gjennom den ene låta etter den andre. Og her er heller ingen rock-around-the-clock-lengder, men tvert i mot låter som varer en stund, som er så suggerende at det er fort gjort å glemme av at du har en sigarett i munnviken, en pizza i ovnen eller en klesvask i maskinen. I disse tider, hvor alt skal gå raskere enn din egen skygge, er det ambisiøst å skulle omfavne lyttere med låter på ti eller, for den saks skyld, 22 minutter.

Endless Boogie klarer det, først og fremst fordi det er så jævlig tøft å lytte til gitarspillet, men også fordi rytmeseksjonen er stødig og vokalen rufsete på en god måte. Og sist, men ikke minst, fordi disse herrene tør å inkludere humor i sine fremførelser. Inni mellom er det som om Drive-By Truckers har blitt noen skikkelige jævelunger, som om Brant Bjork og Petter Baarli fra Backstreet Girls har leid samme rommet på Øvingshotellet.

Det er bare å sette plata i spilleren, skru opp volumet og la seg rive med av låter som blant annet Empty Eye, Migthy Fine Pie, New Shoes og avslutningssporet, A Life Worth Living, som varer en halv fotballomgang.

Sydvesten og fiskestanga kan pakkes ned i kjellerboden og dårlige coversanger med kassegitarer kan makuleres. Endless Boogie er ordentlige gitarkamerater som spiller skjorta av de fleste.
Sjekk ut Endless Boogie på MySpace