Britiske Editors er i disse dager aktuelle med et nytt album kalt The Weight Of Your Love, og i dag ble det klart at bandet kommer på Oslobesøk senere i år.

27. september står de på scenen på Betong i Oslo, med belgiske Balthazar som support. Pressemeldingen fra Goldstar uttaler:

"Fjerdeskiven til Editors, den etterlengtede “The Weight Of Our Love” er det første verket med nye medlemmer Justin Lockey og Elliott Williams, og er i følge vokalist og låtskriver Tom Smith, “a band record, a musical record, a rock record with a foot in that alt-rock/americana world”. Det er inspirert av Scott Litt’s arbeid med REM blant flere og inneholder til dagsdato de mest direkte og gjennomtrengende sangene til Editors. Lyrisk beveger platen seg innenfor en fascinasjon for kjærlighet i all dens utallige former. Platen er innspilt i Nashville på Blackbird Studio av produsent Jacquire King (Tom Waits, etc) og representerer i så måte et nytt kapittel for bandet.

Balthazar har fått æren av å varme opp for Editors.

Balthazar prøver ikke å være noen andre enn det de egentlig er, og det høres umiddelbart. På tross av at de kanskje ikke er spesielt originale, er de et av de mest imponerende bandene vi har hørt på lenge. Nå bugner det ikke akkurat over av solide indieband fra Belgia, men her har vi et band som har potensiale til å posisjonere seg sammen med de fantastiske landsmennene i dEUS hva kvalitet gjelder. Balthazar har skjønt at det er mer enn en god låt som skal til for å lage noe interessant, og det er tydelig på den finurlige, men naturlige måten de pakker inn låtene sine med elementer av pop, folk og rock.
Hvis du bare skal se ett belgisk band i år, la det for all del bli dette!"Billetter er i salg via Billettservice nå.