Against Me! har de siste månedene sluppet noen smakebiter fra sitt kommende album Transgender Dysphoria Blues på nett i form av låtene Black Me Out og akustiske versjoner av True Trans Soul Rebel og FuckMyLife666. I tillegg har et par av låtene, som blant annet Dead Friend, blitt spilt live, og er godt kjent blant fansen.

Som album - og låt-titlene tilsier, handler store deler av albumet om Laura Jane Graces frykt, tanker og opplevelser i prossessen ved å endre kjønn. Frontkvinnen, tidligere kjent som frontmannen Tom Gabel, innehar fortsatt samme eksplosive kraft i musikk, tekster og stemme, og for fansen er det et meget etterlengtet album som nå snart slippes.

Med "ny" frontkvinne, et par medlemmer som er byttet ut (blant annet er svenske Inge Johansson kommet inn som bassist), og hele fire år siden siste studioalbum, knytter det seg stor spenning rundt resultatet av bandets strukturendringer og arbeid. For mange er det en lang ventetid som snart er over, og klarer man ikke vente til man sitter med det fysiske eksemplaret i hendene, kan man allerede nå høre hele albumet her: