Kylesa spilte på et utsolgt John Dee for en knapp måned siden. Allerede nå er de bekreftet tilbake, denne gangen til Vulkan Arena 12. juni. Vulkan Arena er Oslos nye konsertscene, med beliggenhet vis-a-vis Mathallen Oslo på Vulkan, midt mellom Youngstorget og Grünerløkka.
Lokalet har en takhøyde på 7 meter, en kapasitet på nærmere 700 publikummere og fyller et etterlenget Oslo-behov for en scenestørrelse midt mellom Parkteatret/John DEE og Rockefeller.

Savannah-gjengen er kjent for sin mix av sludge, psykadelisk rock, og doom. Med to trommiser på scenen samt både kvinnelig og mannlig vokal er Kylesa en kraftpakke live som låter stort og atmosfærisk. Deres siste album, Ultraviolet ble møtt av svært gode kritikker verden over. Som David Peisner i Spin Magazine sier det: "Dark psych-metal titans, practicing an aggressive sound, but with a hazy, stoner vibe that suggests a strange amalgamation of Black Sabbath, Black Flag, and early Pink Floyd”.
Musikknyheter.no ga 8/10 og skrev "en meget solid utgivelse av Kylesa, og uten tvil er den blant årets beste tungrockplater så langt i år".

Billetter er i salg via Billettservice mandag 17. februar