For noen dager siden kunne vi fortelle at selveste Beezewax er klare for comeback, og spiller under årets Primavera Sound i Barcelona. Nå røper de også at de skal på turnere UK med Playlounge. Konsertene finner sted i mai, og i tillegg til at de spiller i London, kan man også se dem i Margate, Brighton og Portsmouth.

Bandets frontmann, Kenneth Ishak, sier følgende om det rykende ferske nyheten.

Første gang Beezewax ble invitert på UK-turné, var mens vi fortsatt gikk på videregående. Vi ble møtt med med åpne armer av den britiske undergrunns-punk/DIY-bevegelsen, og vi fikk spilt med noen fantastiske band som Spy Versus Spy, Pop Uknown, Appleseed Cast, og mange flere. Vi turnerte England syv ganger for et trofast publikum, og hele det miljøet og den scenen vi ble en del av, påvirket i stor grad hvordan vi gjorde ting videre i forhold til å styre alt selv, eie alt selv. Gjøre ting på vår egen måte. Akkurat som nå.

Hva kan du si om Playlounge?

Playlounge er et veldig kult, ungt band som fortsatt var små barn de første gangene vi spilte i UK. Utrolig kult at en ny generasjon med band der nede fortsatt oppdager de gamle platene og blir inspirert av dem!

Da er det altså fem fine muligheter til å få med seg Beezewax i mai. Sjekk datoene her:

22.mai: The Bracket i Margate med Playlounge og Nobody, Ever
23.mai: Birthday`s i London med Playlounge og Pier Set
24.mai: The Hope i Brighton med Playlounge og Man Ray Sky
25.mai: The Registry i Portsmouth med Playlounge
31.mai: Primavera Sound Festival i Barcelona.