Alanis Morisette, Counting Crows, Hellbillies og Tift Merrit utgjør programmet på Norwegian Woods siste dag.

Alanis Morisette slipper sitt nye album ”Flavors of Entanglement” 19. mai, og hun og bandet er for tiden på turnè i USA. Senere står Europa og noen utvalgte festivaler for tur. Vi er kjempeglade for at Norwegian Wood er en av disse. Den canadiske artisten har en lang rekke flotte album og låter i bagasjen siden gjennombruddsplaten ”Jagged Little Pill”. Den nye skiva ”Flavors og Entanglement” skal i følge ryktene føye seg pent inn i rekken.

Counting Crows fra San Fransisco er også plateaktuelle, og det nye albumet ”Saturday Nights & Sunday Mornings” kommer 24. mars. Sjekk ut første singel ”You can’t count on me”. Akkurat slik fansen vil ha det! Counting Crows spilte på Norwegian Wood i 2003 og gledet mange den gangen. De trivdes og de har lenge ønsket seg tilbake. Som vokalist Adam Duritz sa i 2003: ”This festival has a vibe most festivals in The US lost ages ago”. Nå passet det både for bandet og for oss. Bandet har mange trofaste fans i Norge og det har vært mange ønsker etter Counting Crows i postkassen her.

Hellbillies behøver egentlig ingen introduksjon. I januar fikk de 2 Spellemann priser og deres siste album ”Spissrotgang” har solgt mer enn 70.000.
Musikantene fra Ål i Hallingdal har gjort fantastiske konserter hos oss tidligere og nå syntes vi det passet å invitere gutta tilbake. Rett og slett et av norges beste band, uansett sjanger og en imponerende liste med sterke album og låter bak seg.

Tift Merritt er fra North Carolina i USA. Denne uken kommer hennes tredje album ”Another Country”. Det er om mulig enda vakrere country rock enn hennes to foregående ”Bramble Rose” og ”Tambourine”. Tift Merritt spilte et akustisk set solo hos oss i 2005. Nå flyr hun og hele bandet inn fra USA for å gjøre Norwegian Wood. Vi vet at enda flere vil få opp øynene for Tift Merritt og hennes vakre musikk. Da er dere varslet folkens!

PROGRAM FOR NORWEGIAN WOOD 2008

Torsdag 12. juni:
FOO FIGHTERS og DINOSAUR JR. (Dagspass utsolgt)

Fredag 13. juni
QUEENS OF THE STONE AGE og JIMMY EAT WORLD (Dagspass selges nå)

Lørdag 14. juni
MADRUGADA, BILLY TALENT, RUFUS WAINWRIGHT med flere (Billettsalget starter onsdag 12. mars klokken 09:00)

Søndag 15. juni
ALANIS MORISETTE, COUNTING CROWS, HELLBILLIES, TIFT MERRITT
Billettsalget FOR søndagen starter torsdag 13. mars 09:00.

DET LEGGES UT NOEN EKSTRA 4-DAGERSPASS KL 09:40 I DAG ONSDAG 12/3.