Nico D & Admiral P - CD (Caledonien) 30. juni:

Nico D

Norges mest anerkjente reggae sanger, med uttallige konserter bak seg. Han har nettopp kommet hjem fra et vellykket to måneders opphold i Jamaica. Han har også fullført en Europaturne med tungvekteren fra Jamaica, Jah Mason. De har også samarbeidet på Nico D sin første singel ”Ruff Times” som på kort tid har blitt en radiohit i Jamaica. På Quart skal han lage god stemning på beach scenen med Admiral P.

Admiral P

Halvt Norsk og halvt Zambisk og er del av kollektivet Ark Manifest. Har med sin debut mixtape ”Muzical Bullit” for alvor gitt norsk dancehall et ansikt. Denne unike norske artisten har delt scene med mange av de største reggae og dancehall artistene i verden og er et fyrverkeri live. Hans mix av tekster på norsk og engelsk gir en ny frisk vri for enhver som liker denne sjangeren.

Timbuktu / Supreme / MRTN / The Shitsez - Caledonien Hall 1. juli:

Timbuktu

Behøver ingen nærmere presentasjon, han er Sveriges største hip hop artist og drar fulle hus over hele Skandinavia!

Supreme

E r fra den legendariske svenske hip hop gruppa LOOPTROOP som har inntatt hele Europa med sin hiphop!

Mrtn Sthlm Beat

En av Sveriges heteste DJs, og har nylig avsluttet en Skandinavia turne med MSTRKRFT (can). Han har spilt på masse festivaler og delt scene med storheter som Justice (FR), Steve Aoki (US), The Bloody Beetroots (IT) og lager go’ stemning!

Til sammen utgjør de tre et fantastisk DJ Crew som gjorde stor suksess på Sveriges to største festivaler i fjor; Hultsfredsfestivalen & Way Out West!

The Shitsez

The Shitsez er et av de mest spennende up & coming bandene i Norge! De spiller electro cheerleader rock, og gjorde en rå konsert ”alle” snakket om på by:Larm 09.

Ikke lenge etter gikk turen til Texas og South by Southwest og nå er de i ferd med å spille inn sitt første album. Vi gleder oss!


Maskinen /DJ Nuhhh - Caledonien Hall 2. Juli:

En av Sveriges mest populære rap grupper, kjent fra fjorårets klubb hit ”Alla som inte dansar (er voldtekstmenn)” ankommer Kristiansand representert av Frej Larsson (Slagsmålklubben) og Afasi (Afasi & Philty). Deres unike blanding av hip hop og elektronisk dansemusikk har for lengst gjort de til en av de mest populære gruppene blant europeiske klubb dj’s. Etter å samarbeidet med mange av verdens største klubbmusikk produsentene er snart debut albumet klart og man kommer garantert til å se et energisk og annerledes show i Caledonien Hall denne kvelden.

DJ Nuhhh

DJ’en med en av de absolutt største platesamlinger i Norge, som også er blant hovedstadens mest profilerte og beste DJ’s, spinner skiver hele kvelden.


BOB/Jaa9 & OnklP/Organism 12 - Caledonien Hall 3. juli:

B.O.B.

Mange regner denne unge mannen fra Atlanta som arvtageren til den legendariske gruppa Outkast. Han synger, rapper, spiller instrumenter og lager sine egne beats og er en av de nye hip hop artistene på flest lepper i Amerika om dagen. Etter et par populære mixtapes og gjesteopptredener på albumene til legendene T.I. og Ludacris tidligere i år er han på god vei til å bli en av de neste store hip hop artistene.

Jaa9 & OnklP :

Norges originale rølpete og morsomme hip hop duo er tilbake og slapp nylig den veldig populære nye singelen ”Glir forbi” til radio. Maks rotasjon og toppen av iTunes fra første dag signaliserer om at de for alvor er tilbake. Du får gamle klassikere fra den prisvinnende debuten ”Sjåre Brymæ” fra 2004 og helt nye låter fra deres nye album som kommer ut til høsten.

Organism 12

Medlem i en av de første suksessfulle svensktalende gruppene Mobbade Barn Med Automatvåpen og en veteran å regne i svensk hip hop sammenheng. Hans tredje album er rett rundt hjørnet og han kommer innom Caledonien for å gi oss en smakebit.