20-årsjubileum! En spesiell kveld med CC Cowboys.
Fredrikstads store sønner feirer at det er 20 år siden platedebuten med ”Blodsbrødre”! Denne kvelden spiller de både et akustisk og et elektrisk sett og det blir gjester og overraskelser på scenen. Gruppa kom i fjor med albumet ”Morgen & kveld” som fikk femmere i Dagsavisen og Dagbladet: ”Norsk voksenrock i særklasse”. Se opp for allsangschlägere som ”Tigergutt” og ”Harry”! Fredag 19.11.10 på Rockefeller


Lørdag 04.12.10 John Dee: SOCIAL SUICIDE + BLOOD COMMAND.
Social Suicide er endelig klare med debutalbumet "Broken Pilgrims". De har allerede turnert Norge, Tyskland og Nederland og rukket å bli beryktet for sitt forrykende liveshow. De hardtslående, unge Bergenserne spiller eksplosiv hardcore og Musikknyheter.no ga 8/10 for konserten på årets Øyafestival: ”Høyt, hardt og heftig!”.

9/10 for albumet Broken Pilgrims på Musikknyheter.no: -"Hardcore-heltene fra Bergen innfrir"

Blood Command spiller herlig alternativ punk blandet med moderne rock, pop og hardcore. De har vært Ukas Urørt, blitt spilt masse på P3 og gjort konserter rundt i hele landet, inkludert på Øyafestivalen i år. Tidligere i år kom de med albumet ”Ghostlocks” som fikk 8/10 på Musikknyheter.no og 6/7 på Groove.no.

Se frem til en eksplosiv kveld med to av Norges tøffeste band for tiden!


Delta i konkurransene her!