Rockefeller fyller 25 år og sparker i gang jubileumsåret 2011 med en gavepakke til Oslos befolkning. Fredag den 7. januar tjuvstarter Rockefeller jubileumsfeiringen og presenterer tre band de mener kommer til å ta store steg i 2011. 25 år = 25 kroner i billettpris.

For snart 25 år siden åpnet Rockefeller Music Hall dørene. Åpningsdagen var 14. mars 1986. Gjennom årene har Rockefeller opparbeidet seg et svært solid renommé som livescene både nasjonalt og internasjonalt, og Rockefeller har, med sin 1.300-kapasitet, i snart et kvart århundre levert en enorm mengde konserter med så vel norske som internasjonale stjerner på dette nivået. Spennvidden i det kunstneriske uttrykket har også alltid vært stor. Her har det vært mulig å oppleve rock, metall, hip hop, pop, country, jazz, world music, kinokvelder, litterære kvelder, debatter, messer med mye mer. I 1997 utvidet Rockefeller med scenen John Dee (400 kapasitet), og i 2006 med Sentrum Scene (1.750 kapasitet).

Dette feires med en kick-off på Rockefeller den første helgen i det nye året, fredag den 7.januar. Her ønsker vi å løfte 3 band huset ser på som noen av de mest spennende bandene for 2011 opp på Rockefeller nivå og gi de mulighet til å vise seg frem for et større publikum. Det hele for en symbolsk billettpris på 25 kroner.


Pow Pow

Instrumentalbandet kom med debutalbumet sitt "Leaving Las Palmas" i 2007 og fulgte opp med "Last Days On Earth" i år til strålende kritikker! På den nye skiva har bandet utviklet seg i en mer elektronisk og dansbar retning og det funker bra! Pow Pow har etablert seg som et lovende liveband og er allerede booket til by:Larm 2011.

Om "Last Days On Earth"

Dagbladet: "Den mest spennende norske instrumental-rocken siden Kåre & The Cavemen"

NRK Lydverket: "Ikke bare har de bygget seg opp et rykte som et av landets mest spennende liveband; de har også trukket ut alle de beste elementene både fra debutskiva og konsertene sine, og kokt det sammen til det som utvilsomt er en av 2010s beste norske plater."

8/10 Musikknyheter.no: "Alt i alt er dette en herlig sprudlende plate som er nyskapende selv med retro-elementer."


My Little Pony

Albumdebuten "Think Too Much" fra 2008 fikk strålende kritikker og nå er indiepopbandet endelig tilbake! Etter debuten har My Little Pony både tunrert og vunnet priser i utlandet. Oppfølgeren "Making Marks" er ute 17. januar og singelen "Hard To Be Good" fra det kommende albumet lover godt!

Om "Think Too Much" fra 2008:

Aftenposten: "Popmusikk servert med hjernen"


Hypertext

Siden debuten i 2007 har støyrockbandet turnert i utlandet og blitt flere medlemmer, der i blant Susanne Sundfør. Nå er de aktuelle med albumet "Astronaut Kraut!" som er produsert av Jørgen Træen (Kaizers Orchestra, Jaga Jazzist) og har fått god omtale. Med gjestemusikere som Kjetil Møster (Datarock/Ultralyd) og Linn Frøkedal (The Low Frequency in Stereo/The Megaphonic Thrift) har Hypertext laget et stødig album med referanser til Sonic Youth og mørkere britisk rock fra 80-tallet.

Om "Astronaut Kraut!":

Aftenposten: "Dette er et sikkerstikk for alternative ører."


Pow Pow
My Little Pony
Hypertext