Skottene, som NME mente definerte lyden til siste halvdel av 2000-tallet, kommer til Oslo 20. mai! Forrige gang de var i Oslo, i 2009, kom de i kjølvannet av sin første plate ”Glasvegas” og spilte for et fullt, ekstatisk Rockefeller. Platen fikk panegyriske anmeldelser i pressen, blant annet en sterk sekser i Aftenposten.

- Glasvegas er ikke bare kritikeryndlinger, men også favoritter blant publikum. De solgte ut Rockefeller i fjor og lagde et vanvittig liv, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Glasvegas ble dannet i 2003 av fetterne James og Rab Allan, og begynte karrieren med å spille konserter i og rundt Glasgow. I 2006 ble de oppdaget av den mektige Oasis-manageren Alan McGee som, selv om han aldri har vært manager for bandet, har vært en svært uttalt støttespiller. Han har blant annet sagt at Glasvegas kommer til å forandre livet til mange mennesker. Andre prominente fans av bandet er Debbie Harry fra Blondie, Carl Barât fra The Libertines og Ian Brown fra det legendariske Stone Roses.

- Vi gleder oss til å få Glasvegas tilbake for å lage fest på Rockefeller. De er kjent for å alltid levere bra live, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Deres andre album ”EUPHORIC ///HEARTBREAK\\\\\\” kommer ut i april. Under kan du laste ned deres nye sang, ”The World Is Yours” gratis:

Billettsalget starter lørdag 26/3 kl 10.00

“ Rett og slett perfekt rock!” (terningkast 6) Aftenposten
” Se opp, alle sammen. Glasvegas er kommet for å bli.” (9/10) Musikknyheter
"Glasvegas are still – and we desperately need this right now – a band to believe in". The Independent On Sunday.
“Bands are like people: some shine and some don’t. HYPERLINK "http://www.nme.com/artists/glasvegas"Glasvegas are a gleaming light.” NME ”They have [... ] delivered a genuinely classic debut. Scotland's second city has done it again.” BBC

Foto: Jan Erik Svendsen på Øya 09

Last ned The World Is Yours”