Festivalsesongen startet for alvor i helga med mange bra konserter på Norwegian Wood og Bergenfest. I tillegg til mange hyggelige festivalen kan Rockefeller som vanlig by mange høydepunkter innendørs denne sommeren også.

Vi har fått noen billetter å dele ut til både Jayhawks, Afghan Whigs og Kacey Musgraves på Rockefeller de kommende ukene.

Søndag 29/06-2014
THE AFGHAN WHIGS Supp.: Wolves Like Us
Rockerne fra Ohio, med Greg Dulli i front - returnerer 16 år etter forrige studioalbum!
Greg Dulli & Co er tilbake! Bandet gjorde det sylskarpt på 90-tallet, og opptil flere av platene har i dag klassikerstatus. De skapte i sin tid sin egen stil - en slags alternativrock med soulpreg, og ble kjent for å være ”det fantastiske livebandet med den karismatiske frontfiguren”, takket være Greg Dullis karakteristiske stemme og ”sigarett-image”.

Vi har gledet oss som unger til ”Do To The Beast” (første album på 16 år, og det første på Sub Pop siden ”Congregation” i 1992) og bandet leverer virkelig varene. Noe femmere i VG, Dagbladet og Aftenposten vitner om!

Onsdag 02/07-2014
KACEY MUSGRAVES Supp.: John & Jacob
Hun solgte ut John DEE i oktober i fjor, og i januar i år vant hun to Grammy-priser. Både for Best Country Album og for Best Country Song! I april vant hun Album of the Year på Academy of Country Music Awards! Nå ser vi frem til å ta henne imot på Rockefeller i begynnelsen av juli!

Fredag 11/07-2014 Rockefeller
THE JAYHAWKS Supp.: Jonas Aasen & The Wranglers
Det alternative countryrockbandet fra Minneapolis har alltid hatt mange fans her i landet, og er kjent for sitt gnistrende samspill og sine flotte harmonier.
De har spilt hos oss flere ganger tidligere, senest i 2012, men det er faktisk hele ti år siden sist denne versjonen av bandet spilte i Oslo. Vi snakker om line-upen som ga oss albumene “Sound Of Lies” (1997), “Smile” (2000) og “Rainy Day Music” (2003)!

Her er dagens spørsmål. Husk å ta med hvilken konsert du helst vil vinne billetter til.

Hva heter bandet Greg Dulli spilte i sammen med Mark Lanegan?

Se hele programmet her!