Hardcorepunkerne fra L.A. er tilbake og denne gangen gjester de Parkteatret i Oslo. Datoen er 1. desember, og med på lasset følger oppvarmerne Frank Carter & The Rattlesnakes og Pounded By The Surf!

2009 var året da alle musikkentusiaster her til lands fikk øynene ordentlig opp for det da Øya-besøkende bandet The Bronx. Dagbladet trillet terningkast 5 etter bandets festivalbesøk og meldte om «pur rockegalskap». Publikum var i ekstase, og etter å ha gjort en tilsynelatende kort festivalopptreden, var publikum sultne på mer. Det fikk de. Siden har bandet gjort flere klubbopptredener i hovedstaden. De blir alltid like godt mottatt og gleden er alltid like stor, både fra fans og presse.Bandet har nå syv album bak seg, tre av dem som alter egoet Mariachi El Bronx. Nå er de endelig tilbake igjen, og vi ser fram til en ny dose med galskap!

Frank Carter & The Rattlesnakes er det ferske bandet til den tidligere vokalisten til det britiske hardcorebandet Gallows. Debutalbumet «Blossom» kom tidligere i høst, og ser Carter plukke opp tråden fra sitt gamle bandprosjekt.Billetter i salg 2. oktober kl. 09.00