Elektronika-duoen RATATAT har laget syv studioalbum hvor to av de er hiphop-mixtaper, med bl.a. remixer av Missy Elliott, Kid Cudi og Kanye West. Gruppen har aldri lagt skjul på sin fascinasjon av hiphop-miljøet, og de har nå fått øye på den unge rapperen Travis Scott som er aktuell med debutalbumet Rodeo. Duoen har tidligere uttalt seg at de ønsker å jobbe sammen med rapperen, som de synes har en annerledes stil i forhold til andre. Dette ser nå ut til å ha lykkes da Travis Scott i dag la ut et bilde av seg selv med medlemmet Evan Mast med teksten "RATATAT + Travis Scott".

 photo 4f5531fc-488a-4e2b-a767-1e5b9a2566bc_zpsftkh3naf.jpg

Det var lenge stilhet fra Evan Mast og Mike Stroud fra RATATAT, men etter fem år uten et nytt album er de nå aktuelle med Magnifuque. Men det er ikke bare de som har hatt et travelt år. Utover Scotts debutalbum Rodeo, hvor bl.a. artister som Schoolboy Q, Toro y Moi, Justin Bieber, Future og Young Thug er med på, er han også med på The Weeknds utsolgte Madness-turné. Utenom å lage musikk, er rapperen og produsenten også blitt et kjent ansikt innenfor mote, og er modell for Rihannas nye skolinje til Puma. Det er derfor med god grunn at RATATAT vil jobbe med denne stilfulle karen, spesielt fordi de synes han skiller seg ut.

Et samarbeid med RATATAT og Travis Scott virker lovende når man ser et bilde av de sammen. De tre i studio kan kun utvikle seg til å bli noe bra, men dessverre har ingen bekreftet noe enda. Sjekk det nyeste fra artistene under, og se for deg de to sjangrene smelte sammen i det som kanskje kommer til å bli et fantastisk samarbeid.