Great News har hatt mye medvind siden de begynte å spille sammen i mars i 2015. Deres første konsert noensinne var utsolgt, og deres tredje konsert (Den Elleville Festen) fikk 6/6 stjerner fra GAFFA. Bandet har også rukket å varme opp for Unknown Mortal Orchestra siden de startet for under et år siden.

Trioen har vært på flere lister over band man skal se opp for i 2016 - som for eksempel vår egen kåring der journalister, bloggere og festival-og konsertbookere har stemt dem fram som det 5. mest lovende bandet for 2016.

Se hele kåringen her!


GAFFA mente også at låten «The Blind» var en av de beste låtene fra 2015, og P3.no satt «Love Her» opp på sin «Best akkurat nå»-liste. I 2016 er de booket til Bylarm, Bergenfest, 100 Dagar, Kvarteret og Månefest blant annet.

Om låten «Diamonds» sier bandet:

- Den stemningen vi prøver å formidle med låten er litt som den samme følelsen av å gli på isen. Du kan ikke kjempe i mot, man må godta at man mister helt kontroll. Det er også litt som å se verden gjennom en diamant. Der ser du flere sider av samme virkelighet, og lar deg forføre av illusjonen.Diamonds kommer ut på mandag via Eget Selskap - plateselskapet til blant andre Silja Sol, Hjerteslag og O. Martin.