Den norske daze-pop-trioen Great News, har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul garasje rock «anthems», går bandet kollektivt i bane rundt i kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap.I dag deler trioen «Stranger In The Hallway» fra deres andre album Now and Them. “Stranger In The Hallway” er forankret i en emosjonell råhet, med lag av psyko-pop referanser som er melodiske, forseggjorte og lokkende. Det groovy gitar-fokuserte sporet utvikler seg raskt, glir gjennom et synth-rock landskap og trenger gjennom som deilig sollys på en overskyet dag.

Stranger In The Hallway handler om den fremmede personen en ser i gangen, på bussen eller i butikken som en ikke får ut av hodet, forteller bandet.

"Stranger In The Hallway" er etterfølgeren av deres andre singel i 2020 “Reality Show", en låt om han som ikke ser for seg hvilken innvirking deltakelse i et reality show vil ha for hans fremtid. Han er også bitter for han innser at hele verden så på at han tok alle disse dårlige avgjørelsene, og at det er det han alltid vil være kjent for. Fyren som hadde sex på TV.