I år innledes desember med konsert med Odd Nordstoga på Sentrum Scene, med et superband i ryggen!

I 2004 slo Odd Nordstoga slo gjennom for alvor med albumet «Luring» og sangen «Kveldssong for deg og meg» – eller «Grisen står og hyler» som den gjerne kalles på folkemunne. Siden har han vært noe av det mest kjære og verdsatte vi har – både blant kritikere og publikum – store som små! Nordstoga er i sommer aktuell med singelen «Enkle Gleder» sammen med Admiral P.

Nordstoga har siden debuten gitt ut ytterligere fire suksessfulle soloplater, i tillegg til «Strålande Jul» med Sissel Kyrkjebø og «Heimafrå» med Ingebjørg Bratland. Grisen kom først, men siden har han fått en solid bunke kanonlåtar i bagasjen, som «Lause ting», «Dagane», «Bestevenn», «Ein farfar i livet», «November» og «Farvel til deg».

På scenen denne kvelden har Nordstoga fått med seg et ordentlig superband: David Wallumrød (Knut Reiersrud, Bernhoft, Bjørn Eidsvåg) på tangenter, Torstein Lofthus (Maria Mena, Marit Larsen, Bernhoft, Vamp) på trommer, Tor Egil Kreken (Marit Larsen, Shining) på bass og Øyvind Blomstrøm (Bare Egil Band, El Cuero, Monica Heldal) på gitar.Billetter i salg fredag 3. juni kl. 09.00.