Fra Oakland i California, kommer selveste G-Eazy. Produsenten, låtskriveren og rapperen har med sine to soloalbum og hits som "Me myself and I", lagt både verden og Norge for sine føtter.

Popkometen Dagny, har på rekordtid tatt både den norske og den internasjonale musikkscenen med storm, og til sommeren står Tønsberg for tur. Med hits som "Backbeat" og "Fools Gold", skal hun få fart på fjellet. Hitparaden fortsetter når Julie Bergan planter dansende føtter på Kongescenen. Med energi, bøttevis med sjarm og knallsterke låter som "All Hours" og "Arigato", gjør hun det umulig å ikke la seg fenge. Vi gleder oss til å danse med Julie i juli, skriver Slottsfjell i pressemeldingen.

Kaja Gunnufsen slapp tidligere i år sitt andre soloalbum, "Ikke tenk på det", til strålende kritikker. Nok en gang har hun levert treffsikre tekster og drivende melodilinjer, og vi gleder oss stort til å tre inn i Kajas univers når hun kommer til Tønsberg. Enda et norsk stjerneskudd er det også plass til. Landets mest følsomme player, Philip Emilio, tar nemlig med seg bangers som "Pelikaner", "Skamløs" og "Følsom" til Slottsfjell.