En nyhet av royalt kaliber: Lorde slipper nytt album «Melodrama» 16. juni – og gjør sin aller første konsert i Norge på Sentrum Scene 18. oktober. Dagen etter drar hun til UKA -17 i Trondheim for å spille i Teltet i Høyskoledalen torsdag 19. oktober.

I en alder av bare 16 år albumdebuterte Lorde med «Pure Heroine», til fantastiske tilbakemeldinger fra både publikum og presse. Albumet vant to Grammys, inkludert den høytstående prisen for beste album – og toppet musikklister i over 20 land. Hitsinglene «Royals», «Tennis Court» og «Team» har over 800 millioner avspillinger på Spotify, og førstnevnte gjorde Lorde til tidenes yngste soloartist til å ha en låt på Billboard Hot 100.

– Writing «Pure Heroine» was my way of enshrining our teenage glory, putting it up in lights forever so that part of me never dies, and «Melodrama» – well, this one is about what comes next, uttalte Lorde selv til NME.

Nå har har Lorde blitt 20 år gammel og talentet har vokst i takt med alderen. Forventningene er skyhøye til det nye albumet, som er produsert av Lorde selv, Grammy-vinneren Jack Antonoff og Frank Dukes, kjent fra samarbeid med blant andre Drake, Jay-Z, Rihanna, og Kanye West. Singlene «Green Light», «Liabillity» og «Perfect Places» er allerede sluppet og gir en god smakebit på hva som kan forventes av «Melodrama» og den kommende Europa-turneen.



Billetter i salg fredag 16. juni kl. 10.00.