Vill Vill Vest vol. 2 er rett rundt hjørnet og det er mye å glede seg til. I løpet av helgen skal 60 aktuelle artister spille rundt omkring i Berrgen, og her er 5 konserter vi mener du burde få med deg:


Amanda Tenfjord

Etter at Amanda Tenfjord vant Forbildeprisen under by:Larm, har vi rettet blikket mot jenta fra jugendbyen. Hun er overbevisende og selvsikker på scenen, og med sin nydelige røst tar Amanda oss med på en reise i sitt melankolske univers. Høydepunktene i løpet av hennes halvtime blir Run, Man Of Iron og I Need Lions. Hun spiller på Det Akademiske Kvarter, i dag klokken 21:00.

PASHA

Pasha har gjennom de siste årene imponert både hjemme og i utlandet. Med sin energiske opptreden og catchy låter som Colorblind (som toppet Spotifys viral-lister i Skandinavia og har fått velfortjent oppmerksomhet fra NRK P3) og Tie-Die blir nok dette for mange festivalens høydepunkt. Etter den ville by:Larm-konserten og ros i NME har vi igjen høye forventinger til gutten fra Rykkin. Han har meldt at han er klar for å feste med bergenserne på Vill Vill Vest, og vi som ikke reiser til regnværet kan kose oss med en konsert på Parkteateret i februar. Pasha er en showman uten like, så digger du 90-talls hip-hop og musikk som får deg til å danse og svette, så er dette konserten for deg. Han spiller på Det Akademiske Kvarter, i dag klokken 12:30.

FOAMMM

FOAMMM er digg indierock. Liker du nostalgiske 90-tallsgreier med leken bass og angelisk synth bør du sjekke ut dette oslobandet. Bandet har blitt sammenlignet med band som Splashh, Melody’s Echo Chamber, Broadcast og Tame Impala. I fjor kom debut-EP’en Dive Into FOAMMM på Sheep Chase records. FOAMMM spiller i dag kl 22:30, Hulen. Anbefaler at du sjekker ut den nye singelen deres Sailor Doom.

Daniela Reyes

Daniela Reyes varemerke er den yndige stemme, loopstasjon og akkordion (IKKE TREKKSPILL). Klokken 17:00 står Askerjenta klar på Apollon, og der skal hun kapre våre hjerter. Slik som hun gjorde under by:Larm på Mono. Venter spent på flere magiske øyeblikk.

Hanne Mjøen

Hanne Mjøen finner du på NRK P3 URØRT scenen, fredag kl 22:00. Det vi forhåpentligvis kan forvente er sterke melodier og såre tekster i et moderne pop-landskap. Debutsingelen Perfect Noise mottok gode omtaler fra blant annet Gaffa og 730. Singelen U ble også tatt godt i mot og ble listet på P3. Mjøen, en kommende popprinsesse? Kanskje. Se konserten hennes og finn det ut.